IRENE CUIPER - BORING' ME

Materiaal:

Acrylverf, matt finish, gloss finish, nep bloemen, nep vlinders, nep libelle, piepschuim, aceton

Techniek:

Open snijden met een kartelmes, piepschuim weg halen met aceton( laten druppelen), schilderen, met een schaar gaatjes maken

Afmetingen:

30 cm x 20 cm x 12 cm

Voorstelling:

Ik heb een paspop hoofd gemaakt met aan de buitenkant hoe de meeste mensen mij zien (ik weet dit omdat ik er vaker opmerkingen over heb gehad) en aan de binnenkant hoe ik echt ben. Het idee is dat ik heel saai ben aan de buitenkant maar heel druk em vleurig aan de binnenkant. Ik wil hier mee zeggen dat je niet te snel een oordeel moet trekken. Als iemand stil is tegen jouw betekent niet dat die gene stil is, misschien voelen ze zich gewoon niet bij jouw op hun gemak. En dat is oké.

Vormgeving:

Ik heb de binnen kant een bruine kleur gemaakt (met idee aarde) met een paar bloemetjes, zo is het saai genoeg maar zijn er toch een paar mooie dingen. Ik heb de binnen kant groen gemaakt met heel veel bloemen en vlinders enz om het zo leuk en mooi mogelijk te maken, ook heb ik de buitenkant matt gemaakt en de binnenkant gloss. Zo kan het verschil er beter uitspringen en springen de bloemen er meer uit als je hem open doet, ik heb de bloemen aan de binnen kant op verschillende hoogtes gezet zodat het er meer 3D uit ziet en niet zo vlak is.

 
outside2
inside1
outside1